STUDII DE PIATA SI FEZABILITATE

Credem ca studiile noastre sunt deja renumite in Romania pentru opinia cu adevarat independenta pe care o ofera si capacitatea lor de a aduce raspunsuri fara echivoc intrebarilor beneficiarului si celorlalte parti implicate. Proprietarii, dezvoltatorii, investitorii, operatorii, creditorii si alte parti interesate se bazeaza pe analizele noastre impartiale si foarte bine documentate atunci cand iau decizii de proiectare, investitii sau de finantare.  

Brands.jpg

SELECTAREA LANTULUI/ BRANDULUI HOTELIER si NEGOCIEREA ContractULUI

Selectarea unui brand (pentru hoteluri de oras, de statiune sau pentru sedere indelungata) si negocierea unui contract sunt etape vitale pentru atingerea obiectivelor de recuperare a investitiei si pastrarea valorii activului. Chiar si cei mai experimentati proprietari sau dezvoltatori considera aceste etape drept provocari din ce in ce mai complexe insa noi cunostem exact ce este necesar si putem sa intervenim decisiv de partea Dumneavoastra.

Asset-Management.jpg

MANAGEMENTUL ACTIVELOR HOTELIERE

 

Prin experienta noastra strategica in industria hoteliera turism si activitati recreative, experienta noastra operationala si abilitatile analitice, putem actiona ca reprezentanti ai proprietarului si sa propagam in mod asertiv implementarea strategiilor si practicilor pentru imbunatatirea fluxului de numerar, imbunatatirea timpului de recuperare a investitiei si a valorii pe termen lung a activelor.