Selection_of_loose_candy.jpg
chef.jpg

EXPERTLY YOURS


in cooperare cu Horwath HTL 

in cooperare cu STR Global

SCROLL DOWN

EXPERTLY YOURS


in cooperare cu Horwath HTL 

in cooperare cu STR Global

CONSULTANTA - HOTELURI, TURISM & ACTIVITATI RECREATIVE

Fivestar Hospitality a avut privilegiul sa isi inceapa activitatea in 2004 intr-o piata hoteliera tanara. In 2008 am inceput colaborarea cu HORWATH HTL South-East Europe, devenind la scurt timp partenerul strategic pentru Romania si Moldova. In organizarea Horwath HTL, biroul din Zagreb raspunde de Slovenia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Muntenegru, Albania, FYR Macedonia si Bulgaria. Prin acest parteneriat aria de responsabilitate a acestui birou se extinde si asupra Romaniei si Republicii Moldova.

Dollarphotoclub_62762568.jpg

RAMANETI CONECTATI CU NOI PRIN FACEBOOK:

ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETER

In fiecare zi de Luni aveti acces la ultimile stiri si informatii din industrie. Publicatiile din Romania sunt parcurse zilnic, stirile sunt apoi sintetizate si oferite abonatilor la newsletter in mod GRATUIT. Mai jos va puteti abona la editia in limba Romana si/sau Engleza a produsului nostru. Facem acest demers de 10 ani iar arhiva noastra numara peste 12,000 de articole (acces in sectiunea NEWS/BLOG).

versiunea in limba Romana (distribuita in fiecare zi de luni)
versiunea in limba Engleza (distribuita doar cand apar stiri relevante international)

  GDPR: Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale pentru a primi informatii prin posta electronica pe adresa si numele puse la dispozitie in acest formular cu scopul de a primi Romanian Hospitality Newsletter si ocazional campanii de marketing

Asteptari: Daca doriti sa va retrageti consimtamantul si sa nu mai primiti nici un mesaj de la noi, este simplu sa accesati link-ul de dezabonare prezent la sfarsitul fiecarui email pe care il trimitem sau ne puteti contacta la info@fivestarhospitality.ro. Pretuim si respectam intimitatea si datele Dvs. cu caracter personal. Pentru a consulta politica noastra de intimitate, va rugam sa vizitati website-ul nostru. Trimitand acest formular, sunteti de acord ca noi sa procesam informatiile Dvs. in concordanta cu aceasta politica.
 

URMARITI-NE SI PE TWITTER:

Selection_of_loose_candy.jpg

SERVICIILE PRINCIPALE


Acestea sunt cele mai solicitate servicii

SERVICIILE PRINCIPALE


Acestea sunt cele mai solicitate servicii

STUDII DE PIATA SI FEZABILITATE

Credem ca studiile noastre sunt deja renumite in Romania pentru opinia cu adevarat independenta pe care o ofera si capacitatea lor de a aduce raspunsuri fara echivoc intrebarilor beneficiarului si celorlalte parti implicate. Proprietarii, dezvoltatorii, investitorii, operatorii, creditorii si alte parti interesate se bazeaza pe analizele noastre impartiale si foarte bine documentate atunci cand iau decizii de proiectare, investitii sau de finantare.  

Brands.jpg

SELECTAREA LANTULUI/ BRANDULUI HOTELIER si NEGOCIEREA ContractULUI

Selectarea unui brand (pentru hoteluri de oras, de statiune sau pentru sedere indelungata) si negocierea unui contract sunt etape vitale pentru atingerea obiectivelor de recuperare a investitiei si pastrarea valorii activului. Chiar si cei mai experimentati proprietari sau dezvoltatori considera aceste etape drept provocari din ce in ce mai complexe insa noi cunostem exact ce este necesar si putem sa intervenim decisiv de partea Dumneavoastra.

Asset-Management.jpg

MANAGEMENTUL ACTIVELOR HOTELIERE

 

Prin experienta noastra strategica in industria hoteliera turism si activitati recreative, experienta noastra operationala si abilitatile analitice, putem actiona ca reprezentanti ai proprietarului si sa propagam in mod asertiv implementarea strategiilor si practicilor pentru imbunatatirea fluxului de numerar, imbunatatirea timpului de recuperare a investitiei si a valorii pe termen lung a activelor.

chef.jpg

CINE ESTE BUCATARUL SEF


Proiectele de consultanta seamana cu gatitul pentru

un eveniment important. Vrei sa stii cine este bucatarul sef !

CINE ESTE BUCATARUL SEF


Proiectele de consultanta seamana cu gatitul pentru

un eveniment important. Vrei sa stii cine este bucatarul sef !

ALEXANDRU - SORIN IONESCU

FONDATOR SI DIRECTOR 

La momentul la care scriu aceste randuri tocmai am implinit 38 de ani binecuvantat de Dumnezeu cu o sotie foarte buna si o minune de fetitaPuteti sa imi spuneti Alexandru. Prietenii si cunostintele mai vechi imi spun inca Sorin. Rebrandingul personal nu e usor dar avand o inclinatie catre marketing imi place mult provocarea. Printre ultimile mele pasiuni se numara muzica bizantina careia i-am dat curs inca din 2011 cand am inceput sa cant alaturi de grupul Nectarie Protopsaltul.

Sunt absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti – Inginerie economica in limba germana si al liceului german Goethe din Bucuresti, iar in 2007 am obtinut diploma postuniversitara semnata de Alteta sa regala Principesa Margareta si D-l Ruud Reuland - directorul general al scolii hoteliere de la Lausanne (EHL). Parcursul meu profesional incepe in 1998 trecand prin experienta in cadrul a doua multinationale de consultanta strategica: Cap Gemini si Roland Berger Strategy Consulting.

Anul 2003 mi-a oferit oportunitatea sa porneasc pe mult visata cale a antreprenoriatului. Pe langa experienta in hoteluri turism si activitati recreative pe care o imbogatesc inca din 2004, sunt inca foarte recunoscator experientelor profesionale anterioare care au pus bazele abilitatilor de gandire creativa si de rezolvare a problemelor. Competentele metodologice cum ar fi dezvoltarea de hoteluri, asset management hotelier, fuziuni si achizitii, management financiar, organizare/ proceduri, marketing si vanzari, procurement, resurse umane, imi permit sa creez servicii adaptate nevoilor oricarui client. Vorbesc fluent Engleza si Germana. 

Am fost invitat de curand sa tin cursul de Management Financiar ca lector al American Hotel Academy din Brasov. Prima generatie de studenti au absolvit Master of Science International Hospitality & Tourism Business Management in 2014.

 

ZFLive: Piaţa hotelurilor, în faţa unui boom. Cum arată industria hotelieră din România ? O discuţie cu SORIN IONESCU, CEO al companiei de consultanţă hotelieră Fivestar Hospitality

Posted by Ziarul Financiar on Tuesday, December 5, 2017

postat pe Facebook de Ziarul Financiar pe 5 Decembrie 2017

un interviu Travel Mix cu Laura Dragomir si Alexandru Sorin Ionescu in 14 Iunie 2016

Second part LINK