ALEXANDRU - SORIN IONESCU

FONDATOR SI DIRECTOR 

La momentul la care scriu aceste randuri tocmai am implinit 38 de ani binecuvantat de Dumnezeu cu o sotie foarte buna si o minune de fetitaPuteti sa imi spuneti Alexandru. Prietenii si cunostintele mai vechi imi spun inca Sorin. Rebrandingul personal nu e usor dar avand o inclinatie catre marketing imi place mult provocarea. Printre ultimile mele pasiuni se numara muzica bizantina careia i-am dat curs inca din 2011 cand am inceput sa cant alaturi de grupul Nectarie Protopsaltul.

Sunt absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti – Inginerie economica in limba germana si al liceului german Goethe din Bucuresti, iar in 2007 am obtinut diploma postuniversitara semnata de Alteta sa regala Principesa Margareta si D-l Ruud Reuland - directorul general al scolii hoteliere de la Lausanne (EHL). Parcursul meu profesional incepe in 1998 trecand prin experienta in cadrul a doua multinationale de consultanta strategica: Cap Gemini si Roland Berger Strategy Consulting.

Anul 2003 mi-a oferit oportunitatea sa porneasc pe mult visata cale a antreprenoriatului. Pe langa experienta in hoteluri turism si activitati recreative pe care o imbogatesc inca din 2004, sunt inca foarte recunoscator experientelor profesionale anterioare care au pus bazele abilitatilor de gandire creativa si de rezolvare a problemelor. Competentele metodologice cum ar fi dezvoltarea de hoteluri, asset management hotelier, fuziuni si achizitii, management financiar, organizare/ proceduri, marketing si vanzari, procurement, resurse umane, imi permit sa creez servicii adaptate nevoilor oricarui client. Vorbesc fluent Engleza si Germana. 

Am fost invitat de curand sa tin cursul de Management Financiar ca lector al American Hotel Academy din Brasov. Prima generatie de studenti au absolvit Master of Science International Hospitality & Tourism Business Management in 2014.

 

ZFLive: Piaţa hotelurilor, în faţa unui boom. Cum arată industria hotelieră din România ? O discuţie cu SORIN IONESCU, CEO al companiei de consultanţă hotelieră Fivestar Hospitality

Posted by Ziarul Financiar on Tuesday, December 5, 2017

postat pe Facebook de Ziarul Financiar pe 5 Decembrie 2017

un interviu Travel Mix cu Laura Dragomir si Alexandru Sorin Ionescu in 14 Iunie 2016

Second part LINK